Επιστροφές

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

Η παρούσα πολιτική μας ισχύει για 14 ημέρες. Αν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Για να είναι κατάλληλο για επιστροφή, το αντικείμενό σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το λάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του.

Ορισμένα προϊόντα εξαιρούνται από την επιστροφή.

Μη επιστρεπτέα αντικείμενα:

  • Κάρτες δώρων
  • Προϊόντα λογισμικού που μπορούν να ληφθούν διαδικτυακά

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη αγοράς ή απόδειξη πληρωμής.

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις όπου μπορούμε να αρνηθούμε το δικαίωμά σας για επιστροφή, όπως:

  • Προϊόν με εμφανή σημάδια χρήσης.
  • Οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, είναι φθαρμένο ή λείπουν κομμάτια, για λόγους που δεν οφείλονται σε δικό μας λάθος.

Προσφορές

Τα είδη που αγοράστηκαν μέσω προωθητικής προσφοράς δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή. Για αντικείμενα που αγοράστηκαν σε εκπτωτική τιμή, θα λάβετε το ακριβές ποσό που πληρώσατε και όχι την κανονική τους τιμή λιανικής.

Αντικατάσταση 

Αντικαθιστούμε μόνο τα αντικείμενα εάν είναι ελαττωματικά ή φθαρμένα. Αν λάβατε ένα αντικείμενο ή αντικείμενα σε αυτήν την κατάσταση, στείλτε μας ένα email στο madebyskinnies@gmail.com.

Παραγγελίες που δεν παραλήφθηκαν 

Αν αρνηθείτε την παράδοση ή δεν είστε σε θέση να παραλάβετε την παραγγελία σας για διάφορους λόγους, θα επιστραφεί πίσω σε εμάς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εάν επιθυμείτε να προσπαθήσετε να παραλάβετε ξανά την παραγγελία σας, πρέπει να πληρώσετε το ποσό της επιστροφής και του κόστους της εκ νέου αποστολής + ΦΠΑ μέσω τραπεζικής μεταφοράς**.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην αποθήκη μας για 30 εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν λάβουμε απάντηση εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, θα προβούμε σε επιστροφή.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε επιστροφή στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής (όπως πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό κλπ), αλλά το ποσό της επιστροφής της αποστολής θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

**Ενδέχεται να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια άλλη μέθοδο πληρωμής κατόπιν αιτήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αν πληρούνται τα κριτήρια επιστροφής, στείλτε μας ένα email (madebyskinnies@gmail.com) ενημερώνοντάς μας για την απόφασή σας. Το email πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Το πλήρες όνομά σας.
  • Ο αριθμός παραγγελίας σας.
  • Τον λόγο της επιστροφής.
  • Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του αντικειμένου που πρόκειται να επιστραφεί.

Εάν εγκρίνουμε την επιστροφή, θα σας στείλουμε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής*.

Αφού ληφθεί και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο αντικείμενο σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας. Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή σας θα επεξεργαστεί, και θα λάβετε αμέσως ένα πιστωτικό καταστήματος. Εάν προτιμάτε, μπορούμε να επιστρέψουμε την πληρωμή σας στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής (όπως πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, τραπεζικός λογαριασμός κλπ), εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Αργές ή απουσιάζουσες επιστροφές (εάν ισχύει) Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή σας, ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας σας, μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος πριν η επιστροφή σας αναρτηθεί επίσημα. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν η επιστροφή αναρτηθεί. Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και ακόμα δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο madebyskinnies@gmail.com.

Αποστολή

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος της αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή σας.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το ανταλλαγμένο προϊόν σας μπορεί να ποικίλει.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση μιας υπηρεσίας αποστολής με αριθμό παρακολούθησης. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο σας αντικείμενο.