Τρόποι Αποστολής

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ο,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου

 

Πλεονεκτήματα:

  • Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτο.
  • Παράλαβε το ο,τι ώρα θες: Tα BOX NOW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο 
  • Παράλαβε το γρήγορα: Συνήθως εντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα

Πως λειτουργεί;

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και παραδίδεται στα BOX NOW εντός 1 εργάσιμης μέρας και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της βάζοντας εδώ τον κωδικό ιχνηλάτησης που θα λάβετε με email. 

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται κοντά σας σε 1-2 εργάσιμες μέρες.

Κόστος: 1,99€

Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 72 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 211-1005301

 

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και παραδίδεται στα ΕΛΤΑ courier εντός 1 εργάσιμης μέρας και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της βάζοντας εδώ τον κωδικό ιχνηλάτησης που θα λάβετε με email. 

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται κοντά σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Κόστος: 3,50€

 

Μόνο για αποστολές εξωτερικού

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και παραδίδεται στην DHL Express εντός 1 εργάσιμης μέρας και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της βάζοντας εδώ τον κωδικό ιχνηλάτησης που θα λάβετε με email. 

Ο χρόνος παράδοσης του δέματος διαμορφώνεται αναλόγως την χώρα στην οποία θα αποσταλεί το δέμα.

Κόστος: Διαμορφώνεται αναλόγως την χώρα στην οποία θα αποσταλεί το δέμα.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Δίνουμε την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το συνεργαζόμενο κατάστημα EFIS (Ζαλόγγου 13, Κατερίνη), με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας από το site.

Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται εντός 2-3 ωρών από την στιγμή της παραγγελίας και μπορείτε να τις παραλάβετε σε ώρες καταστημάτων.